Barbecue & Buiten Koken - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

BARBECUE & BUITEN KOKEN

ONS VERHAAL

Al sinds jaar en dag is Vakslagerij Eppink uw barbecue-specialist. Al in 1970 bouwde Herman Eppink zijn eigen barbecue’s en specialiseerde zich in een groot assortiment voor de barbecue, wat toen nog vrij onbekend was in Nederland. De afgelopen decennia hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in onze barbecue service, zowel richting de consument als voor de professionals. Buitenom een groot verkoop assortiment voor de barbecue, hebben wij ook op veel grote en kleine locaties in het land barbecue-caterings verzorgd op feesten, evenementen of bij de mensen thuis.

De afgelopen jaren heeft barbecueën & buiten koken een enorme vlucht genomen binnen ons eet patroon. Wij hebben dan ook als uw vakslager een nog gespecialiseerder assortiment voor u beschikbaar.

ONS ASSORTIMENT

Naast de standaard barbecue producten zoals vlees, vis, vegetarisch, salades, rauwkosten, sausjes, brood etc. hebben wij ook een heel uitgebreid assortiment groot en stoer vlees voor de barbecue van de beste rassen uit binnen en buitenland, denk hierbij oa.; aan rundvlees van USA Black Angus, varken van het Spaanse Iberico varken, kalfs- en lamsvlees uit Nederland. Ook verdient ons uitgebreide Dry-Aged vleesassortiment speciale aandacht. Al onze producten vind u verdeeld in onze webshop onder BARBECUE & BUITEN KOKEN, en de diverse vleessoorten.

ONS ADVIES

Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met uw specifieke barbecue vragen, veel van onze vakslagers zijn ook gepassioneerde barbecue freaks, zij helpen u graag in onze winkel of online met al uw vragen. Ook hebben wij binnen vakslagerij Eppink een groot scala aan rubs, marinades, kruiden, sauzen, houtskool en aanmaak producten en diverse accessoires. En door ons uitgebreide netwerk in de wereld van barbecue kunnen wij ook veel producten die u zoekt voor u bestellen.

ONS MAATWERK

Heel veel uit ons ruime barbecue assortiment kunt u bestellen via onze website, we kunnen ons echter voorstellen dat u een specifiek product zoekt wat wellicht niet in onze webshop staat. bel dan gerust met onze vakslagers om uw wensen te bespreken. Ook bieden wij u graag persoonlijk advies en maatwerk bij het samenstellen van een compleet barbecue arrangement voor een kleine of groot gezelschap. We hebben hierin veel mogelijkheden, en we bespreken dit graag persoonlijk met u.

EPPINK BARBECUE OP UW LOCATIE

In overleg kunnen wij ook voor u een mooie barbecue op locatie verzorgen, eventueel in samenwerking met onze horeca en catering relaties. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. We informeren u hier graag persoonlijk over om zo voor u een perfecte barbecue party te verzorgen. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw barbecue bestelling met de gewenste barbecue apparatuur bij u thuis te bezorgen, informeer naar de mogelijkheden.

CONTACT

Heeft u vragen, wilt u advies, wenst u een offerte… Bel ons op 0545-295337

En u kunt natuurlijk altijd via onze webshop uw bestelling plaatsen.