BBQ-Info - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

‘EPPINK BBQ’ VOOR CONSUMENTEN

Vakslagerij Eppink is al decennia uw specialist in de BBQ… Alles wordt dagvers in eigen slagerij ambachtelijk gemaakt.
Onze BBQ-producten kunt u gemakkelijk via onze webshop online bestellen. Vlees, salades, rauwkosten, brood, sausjes, BBQ’s & benodigdheden. Alles kunt u vinden in onze webshop.
Op deze manier kunt u zelf geheel naar wens uw eigen BBQ samenstellen

Omdat wij alles vers in eigen slagerij maken, kunt u uw BBQ bestelling doorgeven tot donderdagmiddag 16:00 uur.
U kunt uw BBQ bestelling dan op zaterdag vanaf 10:00 uur afhalen.

Heeft u andere wensen…? 

Vraag het ons en we kijken samen naar een passende oplossing.
In onze ‘Meat Boutique’ hebben wij tevens een groot assortiment exclusieve BBQ-gadgets aan speciale rubs, marinades, sausjes en toebehoren voor de echte BBQ-fanaat!
Dit is vaak een wisselend en seizoensgebonden assortiment van producten die wij rechtstreeks vanuit de USA binnenkrijgen, vandaar dat deze producten niet in de webshop staan.

Heeft u wensen / vragen m.b.t. BBQ-arrangementen, Outdoorcooking of grote groepen?

Bel of mail ons dan gerust of kom langs in onze ‘Meat Boutique’ dan geven wij u graag een persoonlijk advies op maat.
Ook brengen wij u graag in contact met onze diverse horeca-relaties in de Achterhoek. Zij kunnen in overleg met ons BBQ-assortiment & BBQ’s uw perfecte ‘totaal catering verzorgen’.

Vakslagerij Eppink
‘Meat Us Everywhere!’


‘EPPINK BBQ’ VOOR HORECA & EVENTS

Vakslagerij Eppink heeft veel specialisme en ervaring in huis, om samen met horeca-ondernemers BBQ & Outdoorcooking op locatie te verzorgen. Wij hebben een groot scala aan professionele BBQ’s waarmee wij u kunnen ondersteunen bij uw catering, evenementen & BBQ op locatie.

Denk hierbij aan;

  • Varken & os aan ’t spit
  • Big Green Egg
  • Smokers
  • Swing Grill
  • Klassieke houtskool grill’s

En nog veel meer…

Wilt u informatie, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Reacties van klanten:

‘EPPINK BBQ’ WORKSHOP…WAT EEN BELEVING!

Dit jaar gekozen voor een BBQ-workshop als teamuitje bij Vakslagerij Eppink in Winterswijk. WAT EEN BELEVING!
Om te beginnen de locatie; waanzinnig mooi. We hadden geluk met het weer, maar ook bij slecht kan je hier prima terecht. Mooi en netjes verzorgd.

Het personeel was zeer gastvrij. Vanaf binnenkomst tot aan het vertrek zijn we in de watten gelegd, niks was te veel.

Dan de workshop zelf: een geweldige beleving. De BBQ Pit Master legt alle stappen van het BBQ-en uit, van het aansteken van de BBQ, het snijden en voorbereiden van het vlees, tot aan het grillen zelf. In verschillende stappen laat de BBQ Pit Master zien wat je allemaal met het vlees kan doen. Hij legt verschillende bereidingen uit en laat je vervolgens genieten van al het lekkers dat gegrild wordt. de gerechten worden op verschillende BBQ’s bereid en de BBQ Pit Master laat de verschillen zien en legt uit waarom het ene stukje veel beter op een ‘Big Green Egg’ of een soort gelijke BBQ kan worden bereid en een ander stuk weer beter in een smoker bereid kan worden. Kortom: er gaat een wereld voor je open tijdens deze workshop, je staat versteld van alle mogelijkheden die een BBQ biedt. Denk hierbij niet aan de standaard worsten en hamburgers, maar hier wordt gewerkt met grote, mooie stukken vlees van de beste kwaliteit.

Wij kwamen met ons bedrijf vanuit Rijswijk (Zuid Holland) en moesten 2 uur met de bus, maar het was de reis meer dan waard. We komen hier zeker terug.

Teamwerk Rijswijk