Barbecue - Recencies - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Recensies van klanten:


‘EPPINK BARBECUE’ WORKSHOP…WAT EEN BELEVING!

Vakslagerij EppinkDit jaar gekozen voor een Barbecue-workshop als teamuitje bij Vakslagerij Eppink in Winterswijk. WAT EEN BELEVING!
Om te beginnen de locatie; waanzinnig mooi. We hadden geluk met het weer, maar ook bij slecht kan je hier prima terecht. Mooi en netjes verzorgd.

Het personeel was zeer gastvrij. Vanaf binnenkomst tot aan het vertrek zijn we in de watten gelegd, niks was te veel.

Dan de workshop zelf: een geweldige beleving. De Barbecue Pit Master legt alle stappen van het Barbecueën uit, van het aansteken van de barbecue, het snijden en voorbereiden van het vlees, tot aan het grillen zelf. In verschillende stappen laat de Barbecue Pit Master zien wat je allemaal met het vlees kan doen. Hij legt verschillende bereidingen uit en laat je vervolgens genieten van al het lekkers dat gegrild wordt. de gerechten worden op verschillende barbecue’s bereid en de Barbecue Pit Master laat de verschillen zien en legt uit waarom het ene stukje veel beter op een ‘Big Green Egg’ of een soort gelijke barbecue kan worden bereid en een ander stuk weer beter in een smoker bereid kan worden. Kortom: er gaat een wereld voor je open tijdens deze workshop, je staat versteld van alle mogelijkheden die een barbecue biedt. Denk hierbij niet aan de standaard worsten en hamburgers, maar hier wordt gewerkt met grote, mooie stukken vlees van de beste kwaliteit.

Wij kwamen met ons bedrijf vanuit Rijswijk (Zuid Holland) en moesten 2 uur met de bus, maar het was de reis meer dan waard. We komen hier zeker terug.

Teamwerk Rijswijk