BBQ vlees bestellen bij de specialist - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

BBQ vlees bestellen

BBQ vlees bestellen? Barbecuevlees van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs vindt u bij Vakslagerij Eppink. Al sinds jaar en dag zit de liefde voor alles wat met barbecue te maken heeft ons namelijk in het bloed. In ons uitgebreide assortiment vindt u het beste en ambachtelijke rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip & kalkoen, wild en gevogelte voor op de barbecue. Hierbij kunt u denken aan de lekkerste drumsticks, braadworsten, saucijzen, speklapjes, lamsracks, rib-eyes, hamburgers en kipspiesen. Deze vleesgerechten zijn bij ons eenvoudig online te bestellen. Door onze efficiënte en stipte manier van werken, zijn wij in staat maatwerk bestellingen te verzorgen. Het beste BBQ vlees bestellen doet u dus bij de ambachtelijke slager.

BBQ vlees bestellen bij Vakslagerij Eppink

Bij een traditionele BBQ draait het uiteraard om het vlees. Vakslagerij Eppink begrijpt het belang van een goed stuk vlees. Passie, optimale service, product maatwerk en ambachtelijke kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Al decennia lang onderscheidt onze slagerij zich door de ruime keuze aan kwaliteitsvlees rechtstreeks van de boer. We zijn een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Vakslagerij Eppink biedt uitsluitend eersteklas kwaliteitsvlees van diervriendelijke en verantwoorde oorsprong. Dit vlees leveren wij niet ingevroren, maar vers en gekoeld. Dit verschil ziet en proeft u. Maar u kunt niet alleen BBQ vlees bij ons bestellen, wij verzorgen door heel Nederland ook de barbecue bij de mensen thuis. Dus naast het vlees, leveren wij ook de sauzen, rauwkosten, salades en stokbroden.

Uw voordelen bij Vakslagerij Eppink

bbq vlees bestellenVakslagerij Eppink is een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Daarom kiest u voor ons:

  • Groot assortiment BBQ vlees
  • Persoonlijke aandacht
  • Regionaal & landelijk

Ik bestel mijn BBQ vlees bij Vakslagerij Eppink

Al meer dan zeven generaties lang maken ambachtelijke vlees- en vleeswarenproducten voor op de barbecue. In ons assortiment vindt u het beste en ambachtelijke rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip & kalkoen, wild & gevogelte en alle benodigdheden. Uiteraard is ons BBQ vlees van de hoogste kwaliteit.

Direct online bestellen