BBQ vlees kopen bij de vakslager - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

BBQ vlees

BBQ vlees van de hoogste kwaliteit vindt u bij Vakslagerij Eppink. Wij hebben namelijk een rijke historie op het gebied van barbecue en outdoor cooking. Al sinds jaar en dag zit de liefde voor alles wat met barbecue te maken heeft ons in het bloed. In ons assortiment vindt u het beste en ambachtelijke rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip & kalkoen, wild en gevogelte voor op de barbecue. Denk aan de heerlijkste drumsticks, braadworsten, saucijzen, speklapjes, lamsracks, rib-eyes, hamburgers en kipspiesen. Al deze vleesgerechten kunt u eenvoudig bij ons online bestellen. Door onze efficiënte en stipte manier van werken, zijn wij in staat maatwerk bestellingen geheel naar uw wens te verzorgen. Het beste BBQ vlees verkrijgt u dus bij de vleesspecialist.

BBQ vlees bestellen bij Vakslagerij Eppink

Bij een traditionele BBQ draait het uiteraard om het vlees. Vakslagerij Eppink begrijpt het belang van een lekker stuk vlees. Passie, optimale service, product maatwerk en ambachtelijke kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Al decennia lang onderscheidt onze slagerij zich door de ruime keuze aan kwaliteitsvlees rechtstreeks van de boer. We zijn een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Vakslagerij Eppink heeft uitsluitend eersteklas kwaliteitsvlees van diervriendelijke en verantwoorde oorsprong. Dit verschil kunt u duidelijk zien en vooral proeven. Maar u kunt niet alleen BBQ vlees bij ons bestellen, wij verzorgen door heel Nederland ook de barbecue bij de mensen thuis. Dit is mogelijk in alle denkbare vormen en met een scala van meer dan 125 verschillende soorten BBQ’s.

Uw voordelen bij Vakslagerij Eppink

bbq vleesVakslagerij Eppink is een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Daarom kiest u voor ons:

  • Groot assortiment BBQ vlees
  • Persoonlijke aandacht
  • Regionaal & landelijk

Ik bestel mijn BBQ vlees bij Vakslagerij Eppink

Al meer dan zeven generaties lang maken ambachtelijke vlees- en vleeswarenproducten voor zowel de professionele keuken, zoals voor de horeca, instellingen en evenementen, als voor de thuiskeuken. In ons assortiment vindt u het beste en ambachtelijke rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip & kalkoen, wild & gevogelte en alle benodigdheden voor op de BBQ. Uiteraard is ons BBQ vlees van de hoogste kwaliteit.

Direct online bestellen