Bezorging - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

SLAGER AAN HUIS


BEZORGING VIA ‘SLAGER AAN HUIS’

Als 1 van de eerste ambachtelijke slagers, zijn wij een aantal jaren geleden al begonnen met het bezorgen van uw bestelling aan huis.
Eigenlijk een authentieke dienst zoals het vroeger ook ging. U besteld, wij maken uw bestelling klaar in de slagerij en bezorgen bij u thuis.

Ons sterke punt is dat wij uw bestelling door onze eigen bezorgers met onze eigen gekoelde busjes bij u laten bezorgen. Dus onze bezorger is hét aanspreekpunt voor al uw vragen. Wel zo prettig!

Wij bezorgen in de Achterhoek (zie kaartje hieronder), maar….. we krijgen ook steeds meer vraag naar onze producten uit de rest van Nederland. Daarom stellen wij af en toe ook al (op aanvraag) de eerste bezorgroutes samen buiten onze standaard bezorgregio.

  • Bestel gemakkelijk online via onze uitgebreide webshop. (Maar telefonisch kan natuurlijk ook…)
  • Wij bezorgen van woensdag t/m zaterdag.
  • De bezorging is gemiddeld tussen 14:00 uur en 19:00 uur. Wilt u de exacte tijd weten, neem dan op de bezorgdag zelf even contact met ons op.
  • U kunt betalen via iDeal, of (gepast) contant aan de bezorger.


Onze bezorgregio

* Voor bezorging BINNEN de Achterhoek TOT € 50,- berekenen wij € 2,50 bezorgkosten.
* Voor bezorging BINNEN de Achterhoek VANAF € 50,- is de verzending GRATIS.
* Voor bezorging BUITEN de Achterhoek zijn de bezorgkosten op aanvraag beschikbaar, bel voor meer informatie met onze vakslagers 0545-295337.
* Wij bezorgen van woensdag t/m zaterdag in de Achterhoek.


* Als Vakslagerij Eppink willen wij onze ‘Slager aan Huis’-klanten vanwege het coronavirus graag tegemoet komen om toch, als u minder mobiel bent, uw bestelling in huis te krijgen.
Onze bezorgers nemen vanzelfsprekend gepaste hygiënische maatregelen volgens de voorschriften van het bedrijfsschap slagersbedrijf…

** Het kan voorkomen dat door drukte in onze horeca-slagerij bezorging niet mogelijk is. Wij zullen u hier dan per e-mail van op de hoogte brengen.

Heeft u vragen bel of mail ons gerust consument@vakslagerijeppink.nl

Vakslagerij Eppink
‘Puur Vakmanschap!’