Butchers Roast - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

WIE ZIJN WIJ

BUTCHERS ROAST is ontstaan vanuit Vakslagerij Eppink.
Binnen de slagerij is een enorme ervaring en kennis opgebouwd m.b.t. barbecue en catering vanuit ons slagersvak en de samenwerking met onze horeca-relaties.
Een stel enthousiaste slagers met passie voor barbecue, catering en events, draaien nu deze nevenactiviteiten van Vakslagerij Eppink. Het zijn stuk-voor-stuk slagers en koks die met een grote passie en vakmanschap voor lekker eten zorgen op uw locatie.

WAT DOEN WIJ

Vanuit BUTCHERS ROAST Meddo werken wij met de beste producten vanuit onze vakslagerij om u zo, op uw eigen locatie of op onze eigen Butchers Roast-locatie in Meddo ‘The best BBQ & Finest Food’ te verzorgen. Voortdurend zijn onze slagers en Pitmasters overal op zoek naar nieuwe producten en technieken om u zo steeds weer een verassende barbecue of catering te kunnen bieden.
Alles wordt door ons altijd ter plaatse bereid op een authentieke slagers wijze.

Ons assortiment is door onze kennis en jarenlange ervaring enorm groot. Ook werken wij samen met veel van onze horeca-relaties uit de Achterhoek voor een geslaagde belevenis.

WAT BIEDEN WIJ

Wij verzorgen o.a. :

  • Barbecue op locatie, in allerlei diversiteiten
  • Barbecue-arrangement
  • Barbecue-workshops & -proeverijen op onze “BBQ-Backyard” in Winterswijk-Meddo
  • Catering & Buffet
  • Winters barbecue & stamppot
  • Thema barbecue & catering
  • Evenementen

HOE WERKEN WIJ

BUTCHERS ROAST biedt u graag wat u ook echt wilt. Wij hebben mogelijkheden voor alle segmenten en budgetten, daarom werken wij onze voorstellen voor u uit op basis van uw wensen. Heeft u een vraag? Wenst u een offerte? Bel of mail ons gerust en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

CONTACT

BUTCHERS ROAST
Groenloseweg 108
7104 GA  WINTERSWIJK-MEDDO