Butchers Roast - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

 

WIE ZIJN WIJ

BUTCHERS ROAST is ontstaan vanuit Vakslagerij Eppink.
Binnen de slagerij is een enorme ervaring en kennis opgebouwd m.b.t. barbecue en catering vanuit ons slagersvak en de samenwerking met onze horeca-relaties.
Een stel enthousiaste slagers met passie voor barbecue, catering en events, draaien nu deze nevenactiviteiten van Vakslagerij Eppink. Het zijn stuk-voor-stuk slagers en koks die met een grote passie en vakmanschap voor lekker eten zorgen op uw locatie.

WAT DOEN WIJ

Vakslagerij Eppink heeft altijd gewerkt vanuit de vestiging Neede en Winterswijk. Door toenemende drukte de laatste jaren van levering van het beste vlees aan de zakelijke en particuliere markt,  was er binnen de bezetting en werkwijze van de slagerij geen tijd meer om op locatie barbecue & catering te verzorgen.
Het team van BUTCHERS ROAST werkt met de beste producten van Vakslagerij Eppink en verzorgd vanuit de vestiging in Winterswijk op locatie, voor uw bedrijf of voor u thuis de beste barbecue en de fijnste catering.
Ons assortiment is door onze kennis en materialen enorm groot. Wij werken samen met veel van onze gerenommeerde horeca-relaties uit de Achterhoek.

WAT BIEDEN WIJ

Wij verzorgen o.a. :

  • Barbecue op locatie, in allerlei diversiteiten
  • Barbecue-arrangement
  • Barbecue-workshops & -proeverijen op onze “BBQ-Backyard” in Winterswijk-Meddo
  • Catering & Buffet
  • Winters barbecue & stamppot
  • Thema barbecue & catering
  • Evenementen

HOE WERKEN WIJ

BUTCHERS ROAST biedt u graag wat u ook echt wilt. Wij hebben mogelijkheden voor alle segmenten en budgetten, daarom werken wij onze voorstellen voor u uit op basis van uw wensen. Heeft u een vraag? Wenst u een offerte? Bel of mail ons gerust en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

CONTACT

BUTCHERS ROAST
Groenloseweg 108
7104 GA  WINTERSWIJK-MEDDO