Butchers Roast - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Vakslagerij Eppink

 

Vakslagerij Eppink – OVER ONS

BUTCHERS ROAST is ontstaan vanuit een team enthousiaste BBQ-liefhebbers & -fanaten, die allemaal een heden of verleden hebben bij Vakslagerij Eppink. Met grote passie en vakmanschap hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verzorgen van allerlei soorten BBQ’s  groot en klein op Evenementen, voor de horeca en bij mensen thuis. Met passie voor authentieke BBQ en het werken met het beste stoere vlees en andere verse bijgerechten maken wij iedere BBQ tot een ware smaak beleving.

Vakslagerij Eppink WAT DOEN WIJ

Wij verzorgen diverse BBQ-arrangementen met verschillende budgetmogelijkheden op uw bedrijf, bij u thuis, bij uw vereniging of in uw buurt met ons on-the-road BBQ-team. Wij verzorgen de BBQ in welke vorm dan ook zoals u het wenst. Met onze Smokers, houtskool-grill’s, Kamado’s, swing-grill’s, Campfire’s komen wij bij u op locatie om de perfecte BBQ te verzorgen. Ook een varken of os aan het spit behoren tot de mogelijkheden. Wij verzorgen alles voor uw BBQ; de apparatuur, de verzorging, de gerechten, de garnituren, het servies en nog veel meer. Laat ons uw wensen weten en wij vullen het voor u in. Ook werken wij voor BBQ catering op locatie veel samen met de lokale horeca.

Vakslagerij Eppink ONZE BBQ BOERDERIJ

In Meddo (Winterswijk) hebben wij een eigen BBQ boerderij waar wij workshops, demo’s en proeverijen verzorgen. BBQ vanuit de oorsprong, dat is wat wij u laten beleven. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw eigen BBQ party op onze BBQ boerderij.

Vakslagerij Eppink EEN GREEP UIT ONZE THEMA’S

  • BBQ-Smoker arrangementen
  • Kamado Cooking
  • Texas BBQ
  • Workshops & proeverijen
  • Aan het spit specials
  • BBQ buffetten
  • BBQ catering voor bedrijven
  • All-in outdoor cooking

Vakslagerij Eppink – FOTOALBUM DOOR DE JAREN HEEN

In de afgelopen decennia hebben wij veel foto’s verzameld van onze BBQ-activiteiten, workshops, proeverijen en BBQ bij bedrijven of aan huis. In ons fotoalbum vind u een leuke impressie van onze mogelijkheden en producten. Met enige regelmaat verversen wij ons fotoalbum. Ook krijgen wij vaak foto’s van mensen toegestuurd die ons on-the-road BBQ-team ergens hebben zien werken, dat vinden we altijd leuk!

Vakslagerij Eppink

Vakslagerij Eppink INFO & CONTACT

Wilt u meer weten over BUTCHERS ROAST, of wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn ? wij adviseren u graag en maken u een passende offerte op maat voor al uw BBQ wensen. Onze pitmasters helpen u graag met al uw vragen.

Bel met BUTCHERS ROAST 0543-530220 of mail naar info@butchersroast.nl

Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws van BUTCHERS ROAST via @butchersroast.nl

Vakslagerij Eppink

Groenloseweg 108
7104 GA Winterswijk-Meddo
0543-530220

info@butchersroast.nl
www.butchersroast.nl

Vakslagerij Eppink

Vakslagerij Eppink

Vakslagerij Eppink