Column - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

COLUMN


OVER HAN

Meester Slager & Worstmaker Han Eppink, geboren op 28 december 1971 in Bredevoort, heeft zij hele leven al een enorme passie voor vlees. Al vanaf zijn zesde hielp hij mee in de slagerij van zijn vader en moeder. Han wilde maar 1 ding… slager worden!

Na zijn opleiding aan de slagersvakschool in Utrecht (waar hij 3 onderscheidingen ontving)  ronde hij daar ook zijn opleiding vleestechnologie af. Daarna werkte hij bij verschillende slagerijen in binnen en buitenland om zo nog beter te worden in zijn vak, ook werd hij Europees kampioen Worstmaken. In 2017 nam hij het slagersbedrijf van zijn vader over.
Han is een enorm bedreven vakman met een grote passie voor alles wat met het slagersvak te maken heeft.
Han wil voor onze klanten alleen het beste vlees van een uitmuntende kwaliteit. Dagelijks is hij met respect voor het verleden toekomstgericht bezig met authentieke maar ook moderne en vernieuwende top producten.

Door de jarenlange ervaring en samenwerkingen met boeren en inkopers, selecteert Han iedere keer weer de beste producten die met vakmanschap worden gesneden tot een prachtig stuk vlees voor professionals of voor u thuis, of worden bereidt tot de lekkerste worst- & vleeswaren soorten.

Met enige regelmaat beschrijft Han in zijn COLUMN leuke wetenswaardigheden over het slagersvak, dit kan van alles zijn, innovaties, nieuwe producten, oude verhalen, recepturen, vaktechnische zaken, etc…