Eppink, Dé BBQ Specialist - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Eppink, Dé BBQ Specialist

De BBQ-specialist van Oost-Nederland

Binnen Vakslagerij Eppink neemt barbecue al vanaf 1970 een zeer belangrijke plaats in. Ons barbecue-team heeft in de loop der jaren veel nieuwe kennis en ervaring opgedaan en dat hebben we vertaald naar ons BBQ-assortiment en in onze werkwijze.
Naast dat wij veel barbecue in allerlei vormen op locatie voor onze horeca-partners verzorgen, hebben wij voor u als consument ook een zeer uitgebreid assortiment.

BBQ Arrangementen

Voor BBQ all-in arrangementen voor bedrijven, grotere groepen, buurten, verenigingen etc., kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen, of ons een email sturen, om zo uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden persoonlijk met ons te bespreken.

BBQ winkel Neede

In onze slagers winkel in Neede hebben wij dagelijks een groot assortiment aan verse, ambachtelijke BBQ producten.
Allemaal dag vers door onze slagers gemaakt. Wij hebben voor de echte BBQ-freaks ook een gespecialiseerd assortiment met BBQ toebehoren zoals; diverse soorten houtskool, rubs & sausjes, accessoires en nog veel meer! Wij heten u graag welkom bij de barbecue specialist van Oost-Nederland.

BBQ informatie

Heeft u vragen of wensen? Neem dan contact met ons op via ons barbecue email-adres: barbecue@vakslagerijeppink.nl

Omdat ons team dagelijks uw verse BBQ-specialiteiten maakt, raden wij u wel aan om grotere aantallen tijdig online of telefonisch te bestellen, zodat wij u niet teleur hoeven te stellen en de uiterste aandacht aan uw bestelling kunnen schenken.

Mocht u nog vragen hebben omtrent Eppink Barbecue, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Eppink Barbecue
Meat Us Everywhere!

Eppink, Dé BBQ Specialist