Eppink, Dé BBQ Specialist - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

EPPINK BARBECUE “Serious Pitmasters”

Binnen Vakslagerij Eppink neemt barbecue al vanaf 1970 een zeer belangrijke plaats in. Ons barbecue-team heeft in de loop der jaren veel nieuwe kennis en ervaring opgedaan en dat hebben we vertaald naar ons BBQ-assortiment en in onze werkwijze.
Naast dat wij veel barbecue in allerlei vormen op locatie voor onze horeca-partners verzorgen, hebben wij voor u als consument ook een zeer uitgebreid assortiment.

Hieronder vind u een link naar ons ‘Eppink Barbecue – Aanvraagformulier’.
U kunt kiezen uit tal van producten en diensten. Als u het formulier met uw wensen naar ons verstuurd krijgt u van ons binnen afzienbare tijd, de exacte offerte of orderbevestiging. Het formulier biedt ook ruimte voor al uw wensen en vragen.

Voor BBQ all-in arrangementen voor bedrijven, grotere groepen, buurten, verenigingen etc., kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen, of ons een email sturen, om zo uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden persoonlijk met ons te bespreken.

In onze slagers winkel in Neede hebben wij ook dagelijks, zowel een vers als diepvries een groot BBQ-assortiment in vlees, salades, rauwkosten, sausjes, toebehoren en nog veel meer…

Wij werken dag vers, dus wij raden u altijd aan om uw eventuele BBQ tijdig bij ons te bestellen.

Mocht u nog vragen hebben omtrent Eppink Barbecue, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Eppink Barbecue
Meat Us Everywhere!