Gourmet vlees bestellen bij de specialist - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Gourmet vlees

Gourmet vlees bestellen? Dan doet u bij Vakslagerij Eppink. Bij gourmetten hoort naast de gezelligheid namelijk ook goed gourmet vlees. In ons uitgebreide assortiment vindt u daarom het beste ambachtelijke rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip & kalkoen, vleeswaren, wild & gevogelte en alle benodigdheden voor op de gourmet. Bij ons heeft u dan ook de keuze uit verschillende gourmetmenu’s. Deze vleesmenu’s bevatten verschillende marinades. Dus aan u de keus wat u het liefst klaarmaakt op de gourmetsets of bakplaten. U heeft de vrijheid om zelf een combinatie van menu’s te maken: van een standaard vlees gourmet menu tot een luxe menu. Door onze efficiënte manier van werken, zijn wij in staat maatwerk te verzorgen. Gourmet vlees bestellen doet u dus bij de ambachtelijke slager.

Gourmet vlees bestellen bij Vakslagerij Eppink

Gourmetten is een gezellige bezigheid voor de hele familie en hartstikke leuk met vrienden en gasten. Met z’n allen aan tafel, voor iedereen een apart pannetje en bakken maar. Vlees hoort in principe standaard bij de gourmetschotel, welke bij ons in verschillende groottes te verkrijgen zijn. Vakslagerij Eppink maakt al zeven generaties langs ambachtelijke vlees- en vleeswarenproducten, die perfect zijn voor uw gourmet. Al onze vleesgerechten voor op uw gourmetstel of bakplaat kunt u bij ons eenvoudig bestellen. Ambachtelijke kwaliteit, product maatwerk, passie en optimale service staan bij ons hoog in het vaandel. Wat eens begon met slachten aan huis en een kleine dorpsslagerij is inmiddels uitgegroeid tot een moderne grootslagerij voor vlees, vleeswaren, vleesbereidingen & specialiteiten. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit vlees.

Uw voordelen bij Vakslagerij Eppink

gourmet vleesVakslagerij Eppink is een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Daarom kiest u voor ons:

  • Groot assortiment gourmet vlees
  • Persoonlijke aandacht
  • Regionaal & landelijk

Ik bestel mijn gourmet vlees bij Vakslagerij Eppink

Gaat u gezellig met een groep gourmetten en wilt u eens wat anders dan de standaard gourmetpakketten die in de supermarkt liggen? Bestel dan eens een zorgvuldig samengesteld gourmet arrangement bij Vakslagerij Eppink. Dit beste en ambachtelijke gourmetvlees kunt u eenvoudig bij ons bestellen.

Direct online bestellen