Gourmet vlees bestellen bij de vakslager - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Gourmet

Gourmet vlees bestellen? Dan bent u bij Vakslagerij Eppink aan het juiste adres. Wij maken namelijk al meer dan zeven generaties lang ambachtelijke vlees- en vleeswarenproducten voor zowel de professionele keuken, zoals voor de horeca, instellingen en evenementen, als voor de thuiskeuken. Bij gourmetten hoort naast de gezelligheid ook goed gourmet vlees. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende menu’s. Al onze vleesmenu’s bevatten verschillende marinades. Dus aan u de keus wat u het liefst klaarmaakt op de gourmetsets of bakplaten. U heeft de vrijheid om zelf een combinatie van menu’s te maken: van een standaard vlees gourmet menu tot een luxe menu. Door onze efficiënte en stipte manier van werken, zijn wij in staat maatwerk te verzorgen. Gourmet vlees bestellen doet u eenvoudig en snel bij de vleesspecialist.

Gourmet vlees bestellen bij Vakslagerij Eppink

In het uitgebreide assortiment van Vakslagerij Eppink vindt u het beste en ambachtelijke rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip & kalkoen, vleeswaren, wild & gevogelte en alle benodigdheden voor op de gourmet. Al deze vleesgerechten kunt u bij ons eenvoudig online bestellen. Ambachtelijke kwaliteit, product maatwerk, passie en optimale service staan bij ons hoog in het vaandel. Wat eens begon met slachten aan huis en een kleine dorpsslagerij is inmiddels uitgegroeid tot een moderne grootslagerij voor vlees, vleeswaren, vleesbereidingen & specialiteiten. Vakslagerij Eppink heeft moderne snij-afdelingen voor zowel rund-, varkens-, lams-, wild & gevogelte-, kip-, kalkoen- en kalfsvlees.

Uw voordelen bij Vakslagerij Eppink

Vakslagerij Eppink is een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Daarom kiest u voor ons:

  • Groot assortiment gourmet vlees
  • Persoonlijke aandacht
  • Regionaal & landelijk

Ik bestel mijn gourmet vlees bij Vakslagerij Eppink

In ons assortiment vindt u het beste en ambachtelijke gourmetvlees. Al deze vleesgerechten kunt u bij ons eenvoudig online bestellen. Door onze efficiënte en stipte manier van werken, zijn wij in staat maatwerk bestellingen en pakketten bij u aan huis te brengen met onze eigen bezorgservice. Wij zijn ook uw slager aan huis. Gourmet vlees bestellen doet u eenvoudig en snel bij de vleesspecialist.

Direct online bestellen