Han's vleesatelier - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Han’s vleesatelier voor de Horeca

Als 7e generatie staat Han Eppink op dit moment aan het hoofd van Vakslagerij Eppink.
Met een enorme passie voor zijn vak is hij altijd op zoek naar het beste vlees.
Hieruit is ons ‘Vleesatelier’ ontstaan op onze locatie in Winterswijk.

Han geeft hier maandelijks in de schaarse vrij uurtjes die hij heeft slagerij, worstmakerij & outdoorcooking… workshops, demo’s en proeverijen voor horeca-ondernemers, chefs en leerlingen.
Hij gaat hier dieper in op de ‘ins en outs’ van het slagersvak en zoekt steeds weer de raakvlakken met het beste vlees voor de horeca.
Op basis van puur vakmanschap heeft Han in ons vleesatelier het rijpen van vlees tot een ware kunst verheven. Waar andere slagers stoppen, daar gaat hij verder.
Mede door het toepassen van veel vlees-technologische kennis die hij uit zijn opleiding heeft meegenomen, kan Vakslagerij Eppink u de beste dry-aged steaks bieden van onze eigen traditionele Brandrode runderen.
Ons vleesatelier moet u echt een keer bezocht hebben om onze passie voor het slagersvak te beleven en om voor u het beste vlees te ervaren.


Bel of mail ons voor een afspraak, bezoek ook onze website en like ons op Facebook!
Ons media-team voorziet u dagelijks van de nieuwste feitjes rondom Vakslagerij Eppink.

Vakslagerij Eppink
‘Meat Us Everywhere’