Han's vleesatelier - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Vlees-Atelier & Workshops

Al 7 generaties lang beoefend de familie Eppink vol passie het slagersvak. Steeds de markt volgend naar nieuwe trends maar met respect voor het verleden.

In Neede zijn onze vakslagers dagelijks al vroeg in touw om in onze modern ingerichte grootslagerij & worstmakerij voor de horeca de beste producten te maken.
Echter hebben wij ook een grote passie voor het bereiden van onze producten en het uitdiepen van diverse technieken zoals het exclusief rijpen (Dry-Age) van ons vlees.

In Winterswijk (Meddo) beschikken wij op een authentieke locatie een prachtige demo-ruimte waar regelmatig met onze klanten, relaties & chef-koks brainstormen over de nieuwste trends m.b.t. vlees en vleeswaren in de horeca.
Op deze locatie bevind zich ook ons Vlees-Atelier. Hier geven wij regelmatig workshops over alles wat met het slagersvak te maken heeft en we wisselen veel kennis uit met leveranciers en klanten.
Ook verzorgen we hier wijn & spijs proeverijen om samen met onze horeca relaties te komen tot veel nieuwe ideeën voor de menukaart


Bel of mail ons voor een afspraak, bezoek ook onze website en like ons op Facebook!
Ons media-team voorziet u vrijwel dagelijks van de nieuwste feitjes rondom Vakslagerij Eppink.

Vakslagerij Eppink
‘Meat Us Everywhere’