Historie - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Vakslagers sinds 1920

In 1920 begon voorvader Christiaan Eppink in Aalten met huisslachtingen op de boeren erven in de Achterhoek.
En met de tijd opende de familie Eppink ook de eerste van een reeks dorpsslagerijen met eigen slachtplaats.
Al 7 generaties lang zijn wij slagers met passie voor ons vak. Kwaliteit, product maatwerk en service staan bij ons al sinds jaar en dag hoog in het vaandel.
In 1970 begon wijlen Herman Eppink een moderne slagerij in Bredevoort waarbij ook met de levering van vlees & vleeswaren aan horeca werd begonnen.
Inmiddels is vakslagerij Eppink uitgegroeid tot een ambachtelijke grootslagerij, worstmakerij & horeca-slagerij. We leveren in Oost-Nederland aan tal van horeca zaken, restaurants, cateraars en groothandels.
Consumenten bieden wij een groot scala ambachtelijke producten in onze winkel in Neede.

Vakslagerij Eppink
Meat Us Everywhere!