Hollands Kroon Kip - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

HOLLANDS KROON KIP

Aldus Hollands Kroon Kip:
“De Hollands Kroon Kip is een eigen merk van Poeliersbedrijf van der Laan. Onze Hollands Kroon Kip heeft een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Door een optimale voer-vlees conversie is de Hollands Kroon Kip super duurzaam en heeft van alle kipsoorten de kleinste CO2 footprint wat inhoudt dat de Hollands Kroon Kip het beste is voor het milieu. De leefomstandigheden van de kip worden hierbij niet uit het oog verloren.

Vakslagerij Eppink

De Hollands Kroon Kip is door de strenge Nederlandse wetgeving, maar ook door strenge vrijwillige programma’s en keurmerken, op alle schakels in de productieketen van hoge kwaliteit. De Hollands Kroon Kip komt van Hollandse fokkerijen en groeit op bij de Hollandse boer, waarbij de Hollands Kroon Kip in een verwarmde stal vrij kan rondlopen.

Voeding
De Hollands Kroon Kip krijgt 100% natuurlijk voer. Dit voer bestaat voor minimaal 70% uit granen. Naast het natuurlijke voer heeft de Hollands Kroon Kip onbeperkt toegang tot vers water. Er wordt bij de Hollands Kroon Kip geen antibiotica toegediend.

De Hollands Kroon Kip is geen scharrel- of biologische hoen maar wel een hoen die
onder goede omstandigheden heeft geleefd. Met de Hollands Kroon Kip koopt u een pluimveeproduct van gezond en zeer smaakvol kippenvlees.”