Horeca - Bestellen - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

HORECA-BESTELSCHEMA

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn zullen we m.i.v. week 1 van 2019 een aantal veranderingen doorvoeren in ons bestel- en bezorgsysteem.
Wij zullen vanaf week 1 van 2019, volgens het bestel systeem ‘A voor C’ gaan werken. Wellicht even wennen voor u, maar we achten deze stap nodig om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Door dit systeem door te voeren, zullen een aantal voordelen ontstaan. De grootste daarvan is wel dat u niet meer met late routes beleverd wordt en u dus ook weet wanneer uw bestelling bij u binnenkomt.

Onze logistieke planning voor al onze klanten zal er als volgt uit komen te zien:

BESTELDAG :

Zondag voor 18:00
Zondag na 18:00
Maandag voor 18:00
Dinsdag voor 18:00
Woensdag voor 18:00
Donderdag voor 18:00
Vrijdag voor 12:00
Vrijdag na 12:00
Zaterdag

UITLEVERDAG :

Maandag voor 15:00
Dinsdag voor 16:00
Woensdag voor 15:00
Donderdag voor 15:00
Vrijdag voor 16:00
Zaterdag voor 15:00
Mogelijkheid tot afhalen zaterdag tot 12:00
Maandag voor 15:00
Maandag voor 15:00

Dit schema kan afwijken in weken met extra zon- en/of feestdagen.
Ook kan het zijn dat i.v.m. aanvoer van slachterijen en andere vers-leveranciers op maandag niet alles op voorraad is.

Mocht u m.b.t. bovenstaand schema vragen hebben bel ons dan gerust om uw persoonlijke situatie met ons te bespreken. Wij verzoeken u wel ons bestel-account te gebruiken horeca@vakslagerijeppink.nl

Bestellingen via App of PB worden niet uitgelezen door de productie. Bellen met de slagerij kan natuurlijk ook altijd 0545-29 53 37.

Team Vakslagerij Eppink
‘Meat Us Everywhere!’

U kunt het ‘UITLEVERSCHEMA’ hier ook downloaden.