Horeca - Bestellen - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

BESTELLEN & BEZORGEN

Naar aanleiding van uitbreiding van onze routes en rekening houdend met onze hard werkende slagers, waar we dagelijks enorm trots op zijn, geven wij u hierbij een update van onze bestel & bezorgservice.

Bij Vakslagerij Eppink beginnen de slagers op verschillende afdeling om 4:00 uur in de vroege ochtend om alles zo vers mogelijk voor u te selecteren en te snijden. Ook de orderverwerking begint op die tijd om uw bestelling op maat voor u klaar te maken, zodat deze op tijd klaar is voor de bezorging. De slagers zijn aanwezig op maandag t/m vrijdag.

Onze logistieke planning voor onze klanten zal er als volgt uit komen te zien:

BESTELDAG :

Zondag voor 22:00 uur
Zondag na 22:00 uur
Maandag voor 15:00 uur
Maandag na 15:00 uur
Dinsdag voor 15:00 uur
Dinsdag na 15:00 uur
Woensdag voor 15:00 uur
Woensdag na 15:00 uur
Donderdag voor 15:00 uur
Vrijdag voor 12:00 uur

BEZORGDAG :

Maandag
Dinsdag
Dinsdag
Woensdag
Woensdag
Donderdag
Donderdag
Vrijdag
Vrijdag
Overleg met de slagerij

Dit schema kan afwijken in weken met extra zon- en/of feestdagen.
De zaterdag zijn wij voor service wel aanwezig in de slagerij, wij treffen dan de voorbereidingen voor de opstart voor de zondagnacht.
De zaterdag is dus geen standaard bezorg dag… houd hier aub rekening mee met uw bestellingen.
Heeft u vragen of komt u met uw keukenplanning niet uit met dit schema, dan kijken wij of wij u een oplossing op maat kunnen bieden.
Heeft u een nabestelling contact ons dan even telefonisch zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.
Binnen enkele weken gaat ook onze bestel-app de lucht in, zodat u dan nog eenvoudiger aan de hand van codes en afbeeldingen in uw eigen inlog omgeving kun bestellen.

Wij verzoeken u bovenstaand schema zoveel mogelijk aan te houden om u zo ook een correcte bezorging op de gewenste tijd te kunnen garanderen. Wij snijden, maken en selecteren alle producten dag vers dus wij hebben geen orderpicking uit voorraad, omdat wij staan voor vers maatwerk naar onze klanten.

OPENINGSTIJDEN HORECA-SLAGERIJ NEEDE

Ma. t/m Vr. van 4:00 uur tot 16:00 uur.
Za. van 4:00 uur van tot 12:00 uur. (service afhaal)
Zo. Gesloten.

OPENINGSTIJDEN KANTOOR NEEDE & WINTERSWIJK

Ma. t/m Vr. van 4:00 uur tot 17:00 uur.
Za. van 4:00 uur tot 14:00 uur.
Zo. Gesloten.

OPENINGSTIJDEN MEAT BOUTIQUE NEEDE

Di. t/m Vr. van 8:00 uur t/m 15:00 uur.
Za. van 7:00 uur t/m 12:00 uur.
Zo. en Ma. Gesloten.

OPENINGSTIJDEN VLEES-ATELIER & DRY-AGED STORE WINTERSWIJK

Bezoek en demonstraties op aanvraag.
Dry-aged producten vanuit Winterswijk zijn in Neede dagelijks op voorraad.

Team Vakslagerij Eppink
‘Meat Us Everywhere!’

U kunt het Bestel- & Bezorgschema hier ook downloaden.