Horeca-Maatwerk - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

MAATWERK VOOR DE HORECA

Maatwerk in kwaliteit

Voor u als horeca-ondernemer, inkoper of chef-kok is kwaliteit in relatie tot een juiste prijsstelling van groot belang. Afhankelijk van uw gasten en uw wensen kunnen wij, geheel op maat en in overleg met u, een passende kwaliteit bieden in relatie tot een marktconforme prijs. Of u nu een Michelinster heeft, een eetcafé of een fastfoodzaak; wij hebben altijd het juiste vlees voor u in huis. Door onze jarenlange ervaring en goed ingevoerde handelsrelaties selecteren onze inkopers het beste mondiale vlees. Ons team van bevlogen vakmensen stemt graag met u de gewenste producten af.


Maatwerk in inkoop

Wij kopen en selecteren alleen het beste vlees, dat aan het hoge verwachtingspatroon van onze afnemers kan voldoen. Een uitgekiende inkoop is bepalend voor de kwaliteit van het eindproduct.
Alles wordt dan ook van begin af aan streng gecontroleerd op onder andere temperatuur, versheid, kwaliteit (fysisch en chemisch) en hygiëne. Dit alles volledig volgens het HACCP-plan. Onze horeca-slagerij beschikt over wereldwijde inkoopcontacten om u de nieuwste trends te kunnen bieden.


Maatwerk in assortiment

Vakslagerij Eppink heeft een zeer uitgebreid slagerij assortiment voor de horeca; rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip & kalkoen, wild & gevogelte, specialiteiten, worst & vleeswaren en diverse bijproducten. Binnen deze productgroepen hebben wij ook zeer veel specialisaties. We hebben op dit moment een basis assortiment van ruim 1500 artikelen. Het is bijna onmogelijk deze producten allemaal in een lijst samen te vatten. In een persoonlijk gesprek inventariseren we graag uw wensen, om samen tot uw optimale assortiment te komen. Speciale aandacht behoeft onze groot-keuken waar diverse slager/koks een groot scala aan convenience producten ambachtelijk bereiden, ook denken we graag met u mee in concept oplossingen voor uw keuken om u zo veel werk uit handen te nemen.


Maatwerk in orderverwerking

Bij Vakslagerij Eppink werken we dagelijks in drie ploegen, waarvan de eerste in de nacht begint met het uitbenen en op maat snijden van het vlees zodat het geschikt is voor de portioneer-slagers van de horeca slagerij. Wij rijden dagelijks in diverse regio’s onze vers-routes. Informeer bij ons verkoopteam in welke frequentie we u kunnen beleveren. U kunt uw bestelling sturen naar: horeca@vakslagerijeppink.nl de bestellingen worden dan met onze eigen koel-service bij u bezorgd.
Heeft u andere wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden.


Maatwerk in portionering

Alle producten kunnen geheel volgens klant specifieke wensen worden geselecteerd, uitgesneden, geportioneerd en verpakt. Het op de juiste wijze portioneren is onze specialiteit. Maatwerk is daarin voor ons de maatstaf. Wij werken traditioneel en vol ambachtelijk. Door middel van het HACCP-systeem en moderne apparatuur worden onze producten met grote zorgvuldigheid op klantniveau gemaakt. Onze snit bij de veredeling is geheel volgens de wens van de klant (mits de wensen vaktechnisch te realiseren zijn).


Maatwerk in verpakking

Verpakking is niet alleen productgebonden, maar ook klantgebonden. Verpakking van onze vlees- en vleeswarenproducten geschied dan ook geheel conform uw wensen. Vacumeren, doosjes, sealpack, kratjes? Alles is mogelijk. Ook het aantal producten per verpakkingseenheid wordt volledig op uw wensen afgestemd. Onze producten worden bij u aangeleverd conform de HACCP-eisen.


Maatwerk in service en logistiek

Door middel van onze eigen ‘vers-bezorgservice’, zijn wij in staat u te voorzien van een optimale afleveringsservice. Dit is voor een versproduct van groot belang. U wilt immers niet teveel voorraad hebben, maar ook niet te kort komen. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om via onze bestel- en afleverservice uw voorraad zo beheersbaar mogelijk te houden. Voor de horeca van Oost-Nederland hebben wij een dagelijkse bezorging via onze eigen bezorgservice. Voor de rest van Nederland is bezorging in overleg, afhankelijk van uw regio.


Maatwerk in prijsstelling

In overleg informeren wij u graag over de prijsstelling van ons assortiment. Wij hebben ook diverse mogelijkheden om voor u een prijsstelling op maat te maken, naar aanleiding van de door u gewenste kwaliteit, hoeveelheden en verpakking.

Vakslagerij Eppink
Meat Us Everywhere!