Horeca - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Maatwerk in kwaliteit

Voor u als horecaondernemer, inkoper of chefkok is kwaliteit in relatie tot een juiste prijsstelling van groot belang. Afhankelijk van uw gasten en uw wensen kunnen wij, geheel op maat en in overleg met u, een passende kwaliteit bieden in relatie tot een marktconforme prijs. Of u nu een Michelinster heeft, een eetcafé of een fasfoodzaak; wij hebben altijd het juiste vlees voor u in huis. Ons team van bevlogen vakmensen stemt graag met u de gewenste producten af.

Maatwerk in inkoop

Wij kopen alleen grondstoffen in die aan het hoogste verwachtingspatroon van onze klanten kunnen voldoen. Een uitgekiende inkoop is bepalend voor de kwaliteit van het eindproduct. Alles wordt dan ook van begin af aan streng gecontroleerd op onder andere temperatuur, versheid, kwaliteit (fysisch en chemisch) en hygiëne. Dit alles volledig volgens het HACCP-plan. Als ‘horeca-speciaal-slager’ beschikken wij over wereldwijde inkoopcontacten om u de nieuwste trends te kunnen bieden.

Maatwerk in orderverwerking

U kunt bij ons 6 dagen per week bestellen. Een order die voor 24:00 uur bij ons binnen is, wordt de volgende dag aan u geleverd. U kunt bij ons online bestellen, maar ook telefonisch helpen wij u graag. In overleg wordt uw bestelling dan op een zo snel mogelijke manier bij u bezorgd.

Maatwerk in portionering

Alle producten kunnen voor u geheel volgens uw eigen wensen worden geproduceerd en geportioneerd. Het op de juiste wijze portioneren is onze specialiteit. Maatwerk is daarin voor ons de maatstaf. Wij werken traditioneel en vol ambachtelijk. Door middel van het HACCP-systeem en moderne apparatuur worden onze producten met grote zorgvuldigheid op klantniveau gemaakt. Onze snit bij de veredeling is geheel volgens de wens van de klant (mits de wensen vaktechnisch te realiseren zijn).

Maatwerk in verpakking

Verpakking is niet alleen productgebonden, maar ook klantgebonden. Verpakking van onze vlees- en vleeswarenproducten geschied dan ook geheel conform uw wensen. Vacumeren, doosjes, sealpack, kratjes? Alles is mogelijk. Ook het aantal producten per verpakkingseenheid wordt volledig op uw wensen afgestemd. Onze producten worden bij u aangeleverd conform de HACCP-eisen.

Maatwerk in service en logistiek

Door middel van onze eigen ‘vers-bezorgservice’, zijn wij in staat u te voorzien van een optimale afleveringsservice. Dit is voor een versproduct van groot belang. U wilt immers niet teveel voorraad hebben, maar ook niet te kort komen. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om via onze bestel- en afleverservice uw voorraad zo beheersbaar mogelijk te houden. Voor de horeca hebben wij een dagelijkse bezorging via onze eigen bezorgservice, voor de rest van Nederland is bezorging in overleg, afhankelijk van uw regio.

Maatwerk in prijsstelling

In overleg informeren wij u graag over de prijsstelling van ons assortiment. Wij hebben ook diverse mogelijkheden om voor u een prijsstelling op maat te maken, naar aanleiding van de door u gewenste hoeveelheden en verpakkingen.

Blijf op de hoogte!
Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van Vakslagerij Eppink


100% veilig | 100% spamvrij