Jack’s Creek AU Wagyu Beef - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

JACK’S CREEK WAGYU

Aldus het superieure Australische Wagyu merk:
“Jack’s Creek leidde in het veld als één van de eerste Australische bedrijven om te broeden, groeien, voeden, verwerken en afzetten van Wagyu rundvlees. Jack’s Creek is een familiebedrijf die verticaal geïntegreerd is in de agri-business.

Jack’s Creek Wagyu rundvlees is afkomstig van verschillende kruisingen Wagyu Rund. De Wagyu wordt gefokt en gekweekt in de belangrijkste agrarische landen waaronder Liverpool Plains in het noorden van New South Wales en de Darlings Downs in het zuidoosten van Queensland.

Vakslagerij EppinkAl het vee word opgevoed in vrije uitloop in een natuurlijke schone omgeving, de runderen grazen op de aan overvloed natuurlijke grassen van Oost-Australië. Als rundvlees kenners, hebben wij de kans gekregen om Wagyu rundvlees te produceren wanneer het ras werd geïntroduceerd in Australië in 1991. We begonnen onze Black Angus kudde te kruisen met de Tajima Wagyu ras om aan het superieure marmering kenmerk te komen.
Onze Wagyu is graan gevoerd voor 450 dagen zonder toegevoegde hormonen, en wordt op een speciaal dieet van granen gezet om de zeer gemarmerde kenmerken van Wagyu rundvlees te genereren.
Jack’s Creek Wagyu runderen worden geslacht en verwerkt onder contract bij de Noord-Coöperatieve Meat Company, Est. 239 die opereert onder strikte Australian Quarantine Inspection Service (AQIS) en BRC Global Quality Assurance Standards. Deze certificeringen onderbouwen de rundvlees kwaliteit, veiligheid en bieden fundamentele bescherming voor de eindgebruiker.
Onze natuurlijke gezonde en veilige formule levert elke klant de Wagyu garantie: zacht en sappig Wagyu rundvlees, die elke hap vol van smaak is.
Jack’s Creek Wagyu word gerijpt om een perfecte eet ervaring te creëren.”

Vakslagerij Eppink

Vakslagerij Eppink