Nieuws van de Vakslager - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Nieuws van de Vakslager


19-10-2018

Het Wildseizoen is weer geopend!

Gastvrijheid en ambachtelijkheid. Daarom draait het in de horeca. Zeker in het najaar als gasten weer graag binnen genieten van het goede leven. Met mooi eten en bijpassende wijn maakt u de wilde herfst en winter tot twee prachtige seizoenen.

Vakslagerij Eppink inspireert u graag met smaakvolle suggesties.

Er zijn volop kansen voor wild in winterse gerechten. Wat dacht u van wilde eend of eend op winterse wijze? Onze exclusieve charcuterie onderstreept winterse ambachtelijkheid. En gemak dient de chef want de kostbare voorbereidingstijd nemen we u graag uit handen met onze specialiteiten van rund, varken, wild en gevogelte. Daarmee wint u tijd en aandacht voor de presentatie en het contact met uw gasten. Uw keukenbrigade serveert immers in een handomdraai smakelijke gerechten die kwaliteit en ambachtelijkheid uitstralen.
Het is onze passie om wild steeds toegankelijker te maken. Met de duidelijke herkomst en de verwijzing naar het goede leven lukt dat ook prima. Onze vakmensen volgen de trends en na de introductie van de hazenpeperkroket vorig jaar zaten zij niet stil. Zorgvuldig ontwikkelden zij nieuwe specialiteiten zoals de wild hotdog en een schweinsschnitzel. Zorg dat u ze proeft! Ze zijn exclusief lekker voor iedereen! Wij wensen u een smaakvol en verrassend wildseizoen!

Bekijk hier onze Wild & Gevogelte Brochure – 2018


31-07-2018

Ook tijdens de vakantie periode zit het team van Vakslagerij Eppink zeker niet stil

We hebben net de 2e editie van de ‘Eppink BBQ-Brochure’ afgerond.
In deze brochure staan nog meer BBQ items, arrangementen en ideeën.
De brochure ligt als full-colour exemplaar gratis voor u in onze Ambachtelijke-Slagerij of is op onze site te downloaden.

Ook is het keukenteam al volop bezig met de voorbereiding voor het nazomer-seizoen. Er wordt hard gewerkt aan gerechten die we in september aan u gaan presenteren in onze Catering-Brochure. Wij gaan dan ook dag-verse maaltijden voor u bereiden…

Kortom Vakslagerij Eppink is volop in beweging!

Blijf onze nieuws-updates ook de komende weken volgen om op de hoogte te blijven van nieuwe onze producten en diensten.

Kortom Vakslagerij Eppink is volop in beweging!

Blijf onze nieuws-updates ook de komende weken volgen om op de hoogte te blijven van nieuwe onze producten en diensten.


01-03-2018

Door de drukte van de bestellingen voor consumenten kan er voorlopig alleen worden afgehaald in de Ambachtelijke-Slagerij in Neede. Bezorging van Eppink BBQ is in overleg.

U kunt uw bestelling opgeven en afhalen op di. t/m za. in onze ‘Ambachtelijke-Slagerij Neede’. De bestelling dient dan de dag voor afhalen voor 17:00 uur bij ons binnen te zijn.
Anders de eerst volgende openingsdag (vrijdag om 18:00 bestellen is dus dinsdag ophalen)

Voor Eppink BBQ bestellingen staat ons team u ook graag telefonisch te woord om uw wensen met u te bespreken en u zo een passende oplossing op maat te bieden m.b.t. assortiment, prijs en bezorging op de gewenste dag.

Heeft u vragen over onze producten of diensten?
Bel of mail ons gerust voor al uw vragen of opmerkingen.

Blijf op de hoogte!
Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van Vakslagerij Eppink


100% veilig | 100% spamvrij