Online slagerij is Vakslagerij Eppink - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Online slagerij

Online slagerij aan het zoeken? Bij Vakslagerij Eppink kunt u eenvoudig online uw kwaliteitsvlees bestellen. U selecteert uw vleesproducten, rekent af en u kunt de producten dan in onze winkel afhalen. Want door onze efficiënte en stipte manier van werken, zijn wij in staat maatwerk bestellingen geheel te verzorgen. Wij zijn ook úw online vakslager aan huis. Al meer dan zeven generaties lang maken wij ambachtelijke vlees- en vleeswarenproducten voor zowel de professionele keuken, zoals voor de horeca, instellingen en evenementen, als voor de thuiskeuken. In ons heerlijke assortiment vindt u het beste ambachtelijke rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip & kalkoen, vleeswaren, wild & gevogelte en alle benodigdheden voor BBQ & outdoor cooking. Vakslagerij Eppink is ook uw online slagerij.

Vakslagerij Eppink is uw online slagerij

Online vlees kopen is via onze online slagerij heel eenvoudig. Gewoon vanuit uw luie stoel, maar wel zo op uw wenken bediend als bij de slager op de hoek. Stel alles zelf samen, van product tot aan het gewenste gewicht. Bij ons kunt uw vlees dus eenvoudig online bestellen. Dit betekent dat u nooit meer in de rij hoeft te staan en nooit meer thuis uw vlees in porties hoeft te verdelen of te portioneren. Hoe wij dit regelen? Wij zijn een moderne grootslagerij voor vlees, vleeswaren, vleesbereidingen & specialiteiten. We hebben moderne snij-afdelingen voor zowel rund-, varkens-, lams-, wild & gevogelte-, kip-, kalkoen- en kalfsvlees. Al decennia lang onderscheidt onze slagerij zich door de ruime keuze aan kwaliteitsvlees rechtstreeks van de boer. We zijn een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees.

Uw voordelen bij Vakslagerij Eppink

Online slagerij

Vakslagerij Eppink is een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Daarom kiest u voor ons:

  • Groot assortiment vlees
  • Persoonlijke aandacht
  • Regionaal & landelijk

Ik bestel mijn vlees online bij Vakslagerij Eppink

Online vlees bestellen doet u dus bij de ambachtelijke slager. Vandaag besteld, morgen afhalen in onze Slagerij. Vakslagerij Eppink is ook uw vakslager. Wacht niet langer en stel uw vleesbestelling eenvoudig en snel samen.

Direct online bestellen