Polderlam - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

POLDERLAM

Aldus Polderlam:
“Lamsvlees heeft een unieke smaak! Polderlam selecteert alleen het allerbeste lamsvlees uit Nederland om deze smaak te behouden. Tijdens het selectie- en productieproces staan lage foodmiles, diervriendelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Samen met onze boeren en onze productiemedewerkers doen wij er alles aan om u te laten genieten van een heerlijk stukje vlees.

Vakslagerij Eppink

Natuurlijk

Doordat Polderlam zelf de regie voert over de totale keten weten we zeker dat Polderlam 100% natuur is en 100% gegarandeerde kwaliteit.
Het malse gras en het bouquet van de polder vormen de grondslag voor de unieke smaak.

Diervriendelijk

De Polderlammeren komen van geselecteerde boeren die volop bezig zijn met het dierenwelzijn. Dit resulteert in uitloop in de ruime weilanden met het rijke gras en de frisse lucht. Daarnaast hebben de dieren een maximale weidegang. Al deze invloeden bij elkaar geeft het Polderlam een unieke, malse smaak.

Lage foodmiles

Polderlam ligt zo vanaf de wei in de winkel. De voedselkilometers van dit lamsvlees is laag voordat het in de schappen belandt.
Wie Polderlam eet draagt zo bij aan een duurzame lifestyle. En natuurlijk is dit van grote betekenis voor de superieure smaak van het vlees.”

 

Vakslagerij Eppink