Slager aan Huis - Info - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

‘Slager aan Huis’ – Info

Vakslagerij Eppink heeft voor u al een geruime tijd voordeelpakketten, die door ons voor u worden samengesteld.
Steeds vaker krijgen wij de vraag van onze klanten om zelf binnen de aanbiedingen, uw eigen voordeelpakket samen te stellen en ook de verpakking aan te passen naar de grootte van het huishouden.

Stel nu zelf een eigen voordeelpakket samen

Als uw ambachtelijke slager komen wij graag aan uw wenden tegemoet. Daarom kunt u voortaan zelf uit onze aanbiedingen uw pakket samenstellen!
Verder blijft onze service zoals u die van ons gewend bent. Wij bezorgen met onze bezorgdienst ‘Slager aan Huis’ in onze regio bij u aan huis, zonder bezorgkosten en vanaf een orderwaarde van minimaal € 50,-

Ook kunt u andere ambachtelijke producten aan uw bestelling toevoegen die buiten de aanbieding(en) vallen. Deze tellen namelijk ook mee in uw orderbedrag. Dus u hoeft niet alleen voor € 50,- aan aanbiedingen te bestellen.

In deze periode bezorgen wij strikt volgens de voorwaarden die het RIVM daaraan stelt. U vindt ons bezorgprotocol op de website onder ‘Slager aan Huis – Bezorging‘.

Ook zijn wij op veler verzoek, aan het kijken of wij onze bezorgregio kunnen uitbreiden.. Blijf ons volgen voor meer informatie…

Vakslagerij Eppink
Meat Us Everywhere!