Slager Achterhoek is Vakslagerij Eppink - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Slager Achterhoek

Slager Achterhoek aan het zoeken? Dan bent u bij Vakslagerij Eppink in Neede en Winterswijk aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment vindt u het beste ambachtelijke rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip & kalkoen, vleeswaren, wild & gevogelte en alle benodigdheden voor BBQ & outdoor cooking. Al deze vleesgerechten kunt u bij ons eenvoudig online bestellen. En door onze efficiënte en stipte manier van werken, zijn wij in staat maatwerk bestellingen geheel naar uw wens te verzorgen. Al meer dan zeven generaties lang maken wij ambachtelijke vlees- en vleeswarenproducten voor zowel de professionele keuken, zoals voor de horeca, instellingen en evenementen, als voor de thuiskeuken. Vakslagerij Eppink is uw slager Achterhoek.

Slager Achterhoek is Vakslagerij Eppink

Vakslagerij Eppink is gevestigd in de Achterhoek en heeft een moderne grootslagerij voor vlees, vleeswaren, vleesbereidingen & specialiteiten. Zo hebben we moderne snij-afdelingen voor zowel rund-, varkens-, lams-, wild & gevogelte-, kip-, kalkoen- en kalfsvlees. Al tientallen jaren lang onderscheidt onze slagerij zich door de ruime keuze aan kwaliteitsvlees rechtstreeks van de boer. We zijn een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Verder hebben we uitsluitend vlees van diervriendelijke en verantwoorde oorsprong. Maar wij brengen die ambachtelijke kwaliteit dus ook bij u thuis. Als consument kunt u kiezen uit ons ruime assortiment van vlees, vleeswaren, specialiteiten, vlees op tafel en BBQ. U maakt zelf online, geheel naar wens, uw bestelling en u weet dan ook meteen wat de bestelling kost.

Uw voordelen bij Vakslagerij Eppink

Slager Achterhoek

Vakslagerij Eppink is een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Daarom kiest u voor ons:

  • Groot assortiment vlees
  • Persoonlijke aandacht
  • Regionaal & landelijk

Ik bestel mijn vlees in de Achterhoek online bij Vakslagerij Eppink

Ambachtelijke kwaliteit, passie voor het slagersvak & optimale service, gekoppeld aan een duurzame en efficiënte werkwijze maken producten van Vakslagerij Eppink tot iets bijzonders. Onze korte lijnen in de organisatie en het persoonlijk contact met onze afnemers, zijn instrumenten om tot een duurzame samenwerking te komen. Dit vlees bestelt u in de Achterhoek ook nog eens eenvoudig bij de specialist.

Direct online bestellen