Slager Twente is Vakslagerij Eppink - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Slager Twente

Slager Twente aan het zoeken? Dan bent u bij Vakslagerij Eppink in Neede en Winterswijk aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u het beste en ambachtelijke rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip & kalkoen, vleeswaren, wild & gevogelte. Al onze vleesgerechten kunt u bij ons eenvoudig online bestellen. En door onze efficiënte en stipte manier van werken, zijn wij in staat maatwerk bestellingen geheel naar uw wens te verzorgen. Al tientallen jaren onderscheidt onze slagerij zich door de ruime keuze aan kwaliteitsvlees rechtstreeks van de boer. We zijn een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Vakslagerij Eppink heeft uitsluitend vlees van diervriendelijke en verantwoorde oorsprong. Vakslagerij Eppink is uw slager Twente.

Slager Twente is Vakslagerij Eppink

Waar wij bij Vakslagerij Eppink blij van worden is het beste resultaat. Dat is waar het bij in onze slagerij om gaat. Wij bieden kwaliteitsvlees en hebben dan ook een zeer uitgebreid assortiment aan ambachtelijke, duurzame, biologische en streekproducten. Deze bieden wij met regelmaat aan tegen aantrekkelijke prijzen. Wat eens begon met slachten aan huis en een kleine dorpsslagerij is inmiddels uitgegroeid tot een moderne grootslagerij voor vlees, vleeswaren, vleesbereidingen & specialiteiten. Vakslagerij Eppink heeft moderne snij-afdelingen voor zowel rund-, varkens-, lams-, wild & gevogelte-, kip-, kalkoen- en kalfsvlees. Maar wij brengen die ambachtelijke kwaliteit dus ook bij u thuis in Twente. Als consument kunt u kiezen uit ons ruime assortiment van vlees, vleeswaren, specialiteiten, vlees op tafel en BBQ.

Uw voordelen bij Vakslagerij Eppink

Slager Twente

Vakslagerij Eppink is een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Daarom kiest u voor ons:

  • Groot assortiment vlees
  • Persoonlijke aandacht
  • Regionaal & landelijk

Ik bestel mijn vlees in Twente bij Vakslagerij Eppink

Slager in Twente aan het zoeken? Ambachtelijke kwaliteit, passie voor het slagersvak & optimale service, gekoppeld aan een duurzame en efficiënte werkwijze maken de producten van Vakslagerij Eppink in Neede tot iets bijzonders. Onze korte lijnen in de organisatie en het persoonlijk contact met onze afnemers, zijn instrumenten om tot een duurzame samenwerking te komen. Dit vlees bestelt u ook nog eens eenvoudig bij de specialist.

Direct online bestellen