Slagers Winkel - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Slagers Winkel Neede

In Neede hebben wij als onderdeel van ons slagersbedrijf ook een slagers winkel waar u als consument terecht kunt voor al onze ambachtelijke specialiteiten.
Onze Vakslagers snijden dagelijks alleen het beste vlees, onze Worstmakers maken de fijnste vleeswaren en worstsoorten en ons keuken-team zorgt voor heerlijke maaltijden en tal van andere specialiteiten. U vindt in onze slagers winkel ook een groot assortiment voor de BBQ. Onze slagers snijden ook speciaal voor uw BBQ mooie grote stukken vlees naar wens voor u af

In onze winkel hebben wij tevens een ruime keuze aan Dry-Aged vlees uit ons eigen vleesatelier, en hebben we een groot scala aan buitenlandse vleeswaren.
Ons Winkel-team altijd klaar om u te helpen met al uw vragen over vlees, bereidingswijzen en recepten.

U kunt telefonisch of online uw bestelling alvast doorgeven. Op deze manier kunnen we het op tijd voor u klaarzetten, maar u kunt natuurlijk ook in onze winkel uw persoonlijke wensen aan de slagers kenbaar maken, zodat we precies kunnen snijden en maken wat u wenst.

REGULIERE OPENINGSTIJDEN

Onze slagerswinkel heeft de volgende openingstijden*:

Ma.  Gesloten
Di. t/m Do. 08:00 t/m 16:00 uur
Vr. 08:00 t/m 17:00 uur
Za. 07:00 t/m 15:00 uur

 

 

 

* Openingstijden kunnen afwijken i.v.m. drukke werkzaamheden van onze horeca-slagerij & vlees & vleeswaren groothandel.

BESTELLING AFHALEN SLAGERS WINKEL

Onze vakslagers, worstmakers en ons keukenteam werken dagelijks aan het ruime assortiment ambachtelijke producten van de webshop. Om uw bestelling de juiste aandacht te kunnen geven hebben wij daar wel een bepaalde tijd voor nodig. Daarom dient er bij AFHALEN in de winkel minimaal 24 uur tussen uw bestelmoment en het moment van afhalen te zitten*.

Zondag bestellen Dinsdag na 11:00 uur ophalen
Maandag bestellen Woensdag na 11:00 uur ophalen
Dinsdag bestellen Donderdag na 11:00 uur ophalen
Woensdag bestellen Vrijdag na 11:00 uur ophalen
Donderdag bestellen Zaterdag na 10:00 uur ophalen
Vrijdag bestellen* Zaterdag na 11:00 uur ophalen
Zaterdag bestellen Dinsdag na 11:00 uur ophalen

* Voor het afhalen van bestellingen op zaterdag is wel een kortere besteltijd mogelijk; als extra service kunt u vrijdag tot 23:00 uur bestellen en zaterdag na 11:00 uur afhalen.

Heeft u andere wensen m.b.t. tot het ophalen van uw bestelling bel of mail dan met onze vakslagers om de mogelijkheden te bespreken.