Slagers Winkel - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Slagers Winkel Neede

In Neede hebben wij als onderdeel van ons slagersbedrijf ook een slagers winkel waar u als consument terecht kunt voor al onze ambachtelijke specialiteiten.
Onze Vakslagers snijden dagelijks alleen het beste vlees, onze Worstmakers maken de fijnste vleeswaren en worstsoorten en ons keuken-team zorgt voor heerlijke maaltijden en tal van andere specialiteiten. U vindt in onze slagers winkel een groot assortiment voor de BARBECUE. Onze slagers snijden ook speciaal voor uw BBQ mooie grote stukken vlees naar wens voor u af

In onze winkel hebben wij tevens een ruime keuze aan Dry-Aged vlees uit ons eigen vleesatelier, en hebben we een groot scala aan buitenlandse vleeswaren.
Ons Winkel-team altijd klaar om u te helpen met al uw vragen over vlees, bereidingswijzen en recepten.

U kunt telefonisch of online uw bestelling alvast doorgeven. Op deze manier kunnen we het op tijd voor u klaarzetten, maar u kunt natuurlijk ook in onze winkel uw persoonlijke wensen aan de slagers kenbaar maken, zodat we precies kunnen snijden en maken wat u wenst.

REGULIERE OPENINGSTIJDEN

Onze slagerswinkel heeft de volgende openingstijden:

  • Ma. van 8:00 tot 12:00 uur
  • Di. t/m Do. van 08:00 t/m 16:00 uur
  • Vr. van 08:00 t/m 17:00 uur
  • Za. van 07:00 t/m 15:00 uur

Wilt u uw bestelling buiten de openingstijden ophalen? Geen punt! Laat het ons weten en we kijken samen met u naar een passende oplossing.
Kijk voor het bezorgen van uw bestelling ook eens bij onze eigen bezorgservice: SLAGER AAN HUIS.