Star Ranch Black Angus - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

STAR RANCH BLACK ANGUS (Verenigde Staten)

Star Ranch Black Angus is een iconische naam die onder professionals over de hele wereld bekendheid geniet als toonaangevend en vernieuwend merk rundvlees uit de Verenigde Staten. Hun ‘Green Box’ is meteen herkenbaar en wordt geprezen als de beste in de vleesbranche als je kijkt naar de kwaliteit, kenmerken en specificaties van het product. Dit Amerikaanse rundvlees dankt zijn unieke smaak aan meerdere generaties ervaring met het fokken en veredelen van runderrassen die vetgemest worden op de boerderijen en ranches van de Amerikaanse Great Plains. Nadat de jonge runderen zich zo’n 12-15 maanden voeden met de natuurlijke grassen van deze streek krijgen ze een uitgebalanceerd, voedzaam mengsel van granen en maïs toegediend. Daardoor verkrijgt dit rundvlees het smaakprofiel en marmering waarom het zo beroemd is.

Vakslagerij EppinkVertrouwde topkwaliteit van Star Ranch Black Angus

Een doorslaggevende factor bij het bepalen van de kwaliteit en eetbaarheid van rundvlees is de marmering of dooradering (zijdeachtige streepjes zacht vet die door de spieren lopen). Daarom gebruikt Star Ranch Black Angus alleen rundvlees uit de drie hoogste kwaliteitsklassen in de Verenigde Staten. Tijdens de bereiding lost de marmering op; het resultaat is een heerlijke, sappige en malse steak.

Het topkwaliteit vlees van Star Ranch Black Angus, afkomstig van de grootste rundvleesverwerker ter wereld, overtreft de stoutste verwachtingen van onze klanten. Deze traditie van vertrouwde topkwaliteit wordt nog eens onderstreept door de inzet voor kwaliteit en dienstverlening en een leidende positie binnen de industrie. Het productassortiment van Star Ranch Black Angus biedt een alternatief voor traditionele steaks zoals Rib-Eye, Sirloin of Striploin – een perfecte aanwinst op de menukaart.

De runderen

De runderen worden gehouden en gevoed volgens dezelfde principes als Star Ranch Black Angus-rundvee. Het verschil zit hem in het ras: Star Ranch is geselecteerd en gecontroleerd vlees van het Angus-ras.

Star Ranch Black Angus staat garant voor een constant hoge kwaliteit en smaak, geheel volgens de wensen van uw klanten. Dat levert telkens weer een geweldige culinaire ervaring op. Kenmerkend aan Star Ranch is dat het vlees mals is en vol van smaak.

Star Ranch is Amerikaans Angus-rundvlees:

100% Angus.
Stuk voor stuk geselecteerd en op maat gesneden.
Beschikbaar in de categorieën USDA Prime en Choice.

Wij zetten ons in om Angus-rundvlees van hoge kwaliteit te leveren, altijd even mals en rijk van smaak, zodat wij het u en onze klanten vol vertrouwen en met trots kunt voorzetten.

Vakslagerij Eppink

Vakslagerij Eppink

Vakslagerij Eppink
(KLIK OP DE AFBEELDING OM HET OVERZICHT TE VERGROTEN)