Thuis Dineren - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

THUIS DINEREN

Als vakslager hebben wij een lange traditie en veel ervaring in het leveren van de beste kwaliteit vlees & vleeswaren aan hotels, restaurants, cateraars, traiteurs etc.

Binnen THUIS DINEREN hebben wij een prachtig assortiment geselecteerd van binnen- en buitenlandse vleesspecialiteiten, die ook voor u thuis al geportioneerd te bestellen zijn. Zo kunt u thuis voor o.a. familie, vrienden en gasten een écht chef’s menu serveren!

Onze selectie voor thuis dineren bestaat o.a. uit: het meest smaakvolle en malse rundvlees van verschillende rassen. Heerlijk kalfs- en lamsvlees uit Noord Holland en Texel. Heerlijk Achterhoeks Wild & gevogelte. Heyde Hoeve varkensvlees met de smaak van vroeger. De fijnste worstsoorten en vleeswaren uit zowel eigen worstmakerij als binnen- en buitenlandse specialiteiten, culinair bereide soepen en specialiteiten uit eigen keuken en nog veel meer!

Onze vakslagers snijden het vlees voor THUIS DINEREN al in mooie à la carte porties en het wordt professioneel vacuüm verpakt. Zo kunt u het nog prima langer bewaren. Speciale aandacht behoeft ons eigen dry-aged vlees, dat we speciaal laten rijpen in ons eigen vlees-atelier voor de beste restaurants, maar nu ook voor uw THUIS DINER portioneren op maat.

Graag helpt onze eigen chef-kok u ook met allerlei tips en bereidingsadviezen, om zo een perfect THUIS DINER te bereiden.

Wilt u meer weten bel naar tel. 0545 – 29 53 37 of mail naar consument@vakslagerijeppink.nl.

Vakslagerij Eppink, dé specialist in vlees en vleeswaren voor professionals & thuis.