Vlees aanbieding bij de specialist - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Vlees aanbieding

Vlees aanbieding? Vakslagerij Eppink heeft wekelijkse aanbiedingen waarbij kwaliteitsvlees tegen aantrekkelijke prijzen te verkrijgen zijn. In ons assortiment vindt u het beste en ambachtelijke rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip & kalkoen, vleeswaren, wild & gevogelte en alle benodigdheden voor BBQ & outdoor cooking. Elke week stellen wij voor iedere gadering een gevarieerd pakket van dit vlees samen. Het door ons zelf samengestelde vleespakket is circa 9 kg en is zeer gevarieerd. Al decennia lang onderscheidt onze slagerij zich door de ruime keuze aan kwaliteitsvlees rechtstreeks van de boer. We zijn een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Vakslagerij Eppink heeft uitsluitend vlees van diervriendelijke en verantwoorde oorsprong. De beste vlees aanbieding vindt u dus bij ons.

Vlees aanbieding bij Vakslagerij Eppink

Waar wij blij van worden is het beste resultaat. Dat is waar het bij in onze slagerij om gaat. Wij bieden kwaliteitsvlees en hebben dan ook een zeer uitgebreid assortiment aan ambachtelijke, duurzame, biologische en streekproducten. Deze bieden wij met regelmaat aan tegen aantrekkelijke prijzen. Wat eens begon met slachten aan huis en een kleine dorpsslagerij is inmiddels uitgegroeid tot een moderne grootslagerij voor vlees, vleeswaren, vleesbereidingen & specialiteiten. Vakslagerij Eppink heeft moderne snij-afdelingen voor zowel rund-, varkens-, lams-, wild & gevogelte-, kip-, kalkoen- en kalfsvlees. Maar wij brengen die ambachtelijke kwaliteit dus ook bij u thuis. Als consument kunt u kiezen uit ons ruime assortiment van vlees, vleeswaren, specialiteiten, vlees op tafel en BBQ.

Uw voordelen bij Vakslagerij Eppink

vlees aanbiedingVakslagerij Eppink is een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Daarom kiest u voor ons:

  • Groot assortiment vlees
  • Gratis geleverd
  • Persoonlijke aandacht
  • Regionaal & landelijk

Ik bestel mijn vlees bij Vakslagerij Eppink

Ambachtelijke kwaliteit, passie voor het slagersvak & optimale service, gekoppeld aan een duurzame en efficiënte werkwijze maken producten van Vakslagerij Eppink tot iets bijzonders. Onze korte lijnen in de organisatie en het persoonlijk contact met onze afnemers, zijn instrumenten om tot een duurzame samenwerking te komen. Dit vlees bestelt u ook nog eens eenvoudig, én met korting, bij de specialist.

Direct online bestellen

Blijf op de hoogte!
Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van Vakslagerij Eppink


100% veilig | 100% spamvrij