Vlees bestellen bij de specialisten - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Vlees bestellen

Vlees bestellen? Dan bent u bij Vakslagerij Eppink aan het juiste adres. Wij maken namelijk al meer dan zeven generaties lang ambachtelijke vlees- en vleeswarenproducten voor zowel de professionele keuken, zoals voor de horeca, instellingen en evenementen, als voor de thuiskeuken. In ons assortiment vindt u het beste en ambachtelijke rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip & kalkoen, vleeswaren, wild & gevogelte en alle benodigdheden voor BBQ & outdoor cooking. Al deze vleesgerechten kunt u bij ons eenvoudig online bestellen. Door onze efficiënte en stipte manier van werken, zijn wij in staat maatwerk bestellingen geheel naar uw wens te verzorgen. Vlees bestellen doet u eenvoudig en snel bij de vleesspecialist.

Vlees bestellen bij Vakslagerij Eppink

Waar wij blij van worden is het beste resultaat. Dat is waar het in onze slagerij om gaat. Ambachtelijke kwaliteit, product maatwerk, passie en optimale service staan bij ons hoog in het vaandel. Wat eens begon met slachten aan huis en een kleine dorpsslagerij is inmiddels uitgegroeid tot een moderne grootslagerij voor vlees, vleeswaren, vleesbereidingen & specialiteiten. Vakslagerij Eppink heeft moderne snij-afdelingen voor zowel rund-, varkens-, lams-, wild & gevogelte-, kip-, kalkoen- en kalfsvlees. Als consument kunt u kiezen uit ons ruime assortiment van vlees, vleeswaren, specialiteiten, vlees op tafel en BBQ. U maakt zelf, geheel naar wens, uw bestelling en u weet dan ook meteen wat de bestelling kost.

Uw voordelen bij Vakslagerij Eppink

Vakslagerij Eppink is een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Daarom kiest u voor ons:

  • Groot assortiment vlees
  • Persoonlijke aandacht
  • Regionaal & landelijk

Ik bestel mijn vlees bij Vakslagerij Eppink

Al decennia lang onderscheidt onze slagerij zich door de ruime keuze aan kwaliteitsvlees rechtstreeks van de boer. We zijn een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Vakslagerij Eppink heeft uitsluitend vlees van diervriendelijke en verantwoorde oorsprong. Dit vlees bestelt u ook nog eens eenvoudig bij de specialist.

Direct online bestellen