Vlees bestellen bij de vakslager - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Vlees

Vlees van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs bestelt u eenvoudig en snel bij Vakslagerij Eppink. Al meer dan zeven generaties lang maken wij namelijk ambachtelijke vlees- en vleeswarenproducten voor zowel de professionele keuken, zoals voor de horeca, instellingen en evenementen, als voor de thuiskeuken. In ons assortiment kunt u terecht voor het meest ambachtelijke rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip & kalkoen, vleeswaren, wild & gevogelte en alle benodigdheden voor BBQ & outdoor cooking. Al deze vleesgerechten kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Door onze efficiënte en stipte manier van werken zijn wij in staat maatwerk te verzorgen. Vlees bestellen doet u dus bij de vleesspecialist.

Vlees bestellen bij Vakslagerij Eppink

Vakslagerij Eppink wordt uiteraard blij van het beste resultaat. Dat is waar het in onze slagerij om gaat. Ambachtelijke kwaliteit, product maatwerk, passie en optimale service staan hoog in het vaandel. Wat eens begon met slachten aan huis en een kleine dorpsslagerij is inmiddels uitgegroeid tot een moderne grootslagerij voor vlees, vleeswaren, vleesbereidingen & specialiteiten. Zo hebbenw ij moderne snij-afdelingen voor zowel rund-, varkens-, lams-, wild & gevogelte-, kip-, kalkoen- en kalfsvlees. Als consument kunt u kiezen uit ons ruime assortiment van vlees, vleeswaren, specialiteiten, vlees op tafel en BBQ. U maakt zelf, geheel naar wens, uw bestelling en u weet dan direct wat de bestelling kost.

Uw voordelen bij Vakslagerij Eppink

VleesVakslagerij Eppink is een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Daarom kiest u voor ons:

  • Groot assortiment vlees
  • Persoonlijke aandacht
  • Regionaal & landelijk

Ik bestel mijn vlees bij Vakslagerij Eppink

Onze slagerij onderscheidt zich al decennia lang door de ruime keuze aan kwaliteitsvlees rechtstreeks van de boer. We zijn een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Vakslagerij Eppink heeft uitsluitend vlees van diervriendelijke en verantwoorde oorsprong. Dit vlees bestelt u ook nog eens eenvoudig bij de vleesspecialist.

Direct online bestellen