Vleespakket bestellen bij de vakslager - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Vleespakket

Vleespakket bestellen? Vakslagerij Eppink heeft voor iedere gading een gevarieerd pakket van vlees samengesteld dat u in onze online slagerij kunt kopen. Het door ons zelf samengestelde vlees pakket is circa 9 kg en bestaat uit het beste ambachtelijke rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip & kalkoen, vleeswaren, wild & gevogelte en alle benodigdheden voor BBQ & outdoor cooking. Al decennia lang onderscheidt onze slagerij zich door de ruime keuze aan kwaliteitsvlees rechtstreeks van de boer. We zijn een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Vakslagerij Eppink heeft uitsluitend vlees van diervriendelijke en verantwoorde oorsprong. Een vleespakket van deze hoogwaardige kwaliteit bestelt u ook nog eens eenvoudig bij de specialist.

Vleespakket bestellen bij Vakslagerij Eppink

De specialisten van Vakslagerij Eppink hebben meerdere pakketten zorgvuldig voor u samengesteld, waarmee u vlees bestellen makkelijk maakt en topkwaliteit, gezond vlees, voordelig in huis haalt. Het vlees is vacuüm en per kilo verpakt. Wij maken al meer dan zeven generaties lang ambachtelijke vlees- en vleeswarenproducten voor zowel de professionele keuken, zoals voor de horeca, instellingen en evenementen, als voor de thuiskeuken. Ambachtelijke kwaliteit, product maatwerk, passie en optimale service staan bij ons hoog in het vaandel. Wat eens begon met slachten aan huis en een kleine dorpsslagerij is inmiddels uitgegroeid tot een moderne grootslagerij voor vlees, vleeswaren, vleesbereidingen & specialiteiten. Vakslagerij Eppink heeft moderne snij-afdelingen voor zowel rund-, varkens-, lams-, wild & gevogelte-, kip-, kalkoen- en kalfsvlees.

Uw voordelen bij Vakslagerij Eppink

vleespakketVakslagerij Eppink is een onafhankelijke ambachtelijke slager die alleen genoegen neemt met het allerbeste vlees. Daarom kiest u voor ons:

  • Groot assortiment vleespakketten
  • Gratis geleverd
  • Persoonlijke aandacht
  • Regionaal & landelijk

Ik bestel mijn vleespakket bij Vakslagerij Eppink

In ons assortiment vindt u het beste en ambachtelijke vlees. Al deze vleesgerechten kunt u bij ons eenvoudig online bestellen. Door onze efficiënte en stipte manier van werken, zijn wij in staat maatwerk bestellingen en pakketten bij u aan huis te brengen met onze eigen bezorgservice. Wij zijn ook uw slager aan huis. Vleespakketten voor een vaste prijs bestellen doet u eenvoudig en snel bij de vleesspecialist.

Direct online bestellen

Blijf op de hoogte!
Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van Vakslagerij Eppink


100% veilig | 100% spamvrij