Webshop - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

BEZORGING DOOR ONZE SLAGER AAN HUIS SERVICE

Wij hebben een enorm groot ambachtelijk vers assortiment, en ook met veel wisselende producten, het is helaas niet mogelijk om alle producten in alle verpakkingseenheden en portioneringen in de webshop te zetten. Maar kom gerust naar onze vakslager winkel in Neede, daar kunnen onze vakslagers u nog meer producten in alle gewenste vormen, alles vers van het mes!

Uitgebreide informatie over onze eigen bezorgservice SLAGER AAN HUIS vindt u op onze bezorgpagina.


BESTEL INFO

Onze vakslagers, worstmakers en ons keukenteam werken dagelijks aan het ruime assortiment ambachtelijke producten van de webshop. Om uw bestelling de juiste aandacht te kunnen geven hebben wij daar wel een bepaalde tijd voor nodig. Daarom dient er bij AFHALEN in de winkel minimaal 1 werkdag tussen uw bestelmoment en het moment van afhalen te zitten.
Bij BEZORGING aan huis dient minimaal 1 werkdag tussen uw bestelmoment en het moment van bezorgen te zitten.

U kunt natuurlijk altijd tijdens de openingstijden naar onze slagers winkel in Neede komen, zonder dat u vooraf heeft besteld, òf daar uw bestelling ophalen. Onze winkelslagers maken uw bestelling dan klaar terwijl u wacht. En in onze slagerswinkel hebben wij dagelijks de lekkerste verse specialiteiten voor u!