Workshop Worstmakerij & Charcuterie voor Top-Chefs - Vakslagerij Eppink

Bel met de slagerij voor persoonlijk advies

0545 29 53 37

Workshops Worstmakerij & Charcuterie voor Top-Chefs

Door Internationaal Kampioen Worstmaken Han Eppink.

Worstmaken is een zeer oud ambacht en een echte specialisatie binnen het slagersvak. Worstmaken lijkt op het oog wellicht eenvoudig, maar er schuilt achter het worstmaken een complexe technologie, veel speciale technieken en een intens smaakpalet. Heel veel technieken die bij het worstmaken gebruikt worden, hebben raakvlakken met keukentechnieken.

Als vakslager voor de horeca nemen wij u graag mee in de wereld van het worstmaken, zodat u dit als horeca-ondernemer en chef-kok kunt toepassen in uw zaak of keuken. Worst en charcuterie ambachtelijk bereid, geven een groot onderscheidend vermogen. Dit jaar geeft internationaal kampioen worstmaken Han Eppink diverse masterclasses ‘Worstmakerij, Zouterij & Charcuterie’ voor top-chefs. Aan bod komen o.a. technieken en technologieën van hamsoorten, worstsoorten, charcuterie, paté’s, specialiteiten, kruiden en specerijen.

De eerste masterclass voor februari is ‘Franse Boudins’. Een ware verrijking voor uw menukaart, als voor- en/of hoofdgerecht.
Han leert u om op klassieke wijze deze worstsoorten in veel variaties te maken… “Het is weer eens wat anders dan carpaccio…”

Wilt u meer informatie? Bel of mail dan met Vakslagerij Eppink.

Vakslagerij Eppink
‘Meat Us Everywhere!’